fbpx
Шоу-бізнес

У Джорджа Клуні новий роман?

 На початку липня з’явилася інформація, що один з найзавидніших холостяків Голлівуду Джордж Клуні розлучився зі Стейсі Кіблер через два роки відносин. Залишок літа Клуні насолоджувався своїм холостим становищем, а восени вирішив підшукати собі нову дівчину.

 Згідно з чутками, пошуки актора зупинилися на 33 -річній хорватській моделі Моніці Джекісіч. Джерело, наближене до актора, говорить, що пара багато часу проводить разом, і що нова обраниця Джорджа стала частою гостею в його шикарному особняку в Лос – Анджелесі.

 Цікаво, що актор і модель знайомі вже відносно давно, адже в травні їх бачили разом на одній з голлівудських вечірок. Тоді репортерами було запідозрено щось більше, ніж просто дружба, проте Клуні присік ці домисли, сказавши: «Журналісти сфабрикували історію з нічого. Я не тримав її за руку, як комусь здалося. Не намагайтеся збільшити продажі видання за рахунок скандалу, придумуючи небилиці».

 Таку реакцію Джорджа Клуні цілком можна виправдати, адже на той момент він перебував у відносинах зі Стейсі Кіблер, чого не скажеш про нинішній стан, який ніяк не може завадити тому, щоб завести відносини з прекрасною Монікою.

 За матеріалами: DailyMail

Читайте також: