fbpx
Шоу-бізнес

«Дом-2». Від Олександра Гобозова відреклася мама

Весілля – це, звичайно, справа дуже хороша. Але під час підготовки до цієї грандіозної події не обходиться без сварок родичів. Не одним скандалом ознаменувалася підготовка до весілля й учасників телепроекту «Дом-2» Олександра Гобозова і Аліани Устиненко. Свариться не тільки потенційне подружжя між собою, а й їхні батьки. Іноді справа доходить до абсурду.

Так, наприклад, закохані зажадали від своїх батьків в якості подарунка по 100 тисяч рублів. І якщо мама Аліани охоче погодилася з цим, то Сашина мама відмовилася. Справа в тому, що довгий час Ольга Василівна Гобозова збирала собі на операцію. І тепер віддати всі гроші синові вона не згодна, тому як терміново потребує операції із заміни тазостегнового суглоба.

Не скінчилися добре для Ольги Василівни й постійні закиди на адресу майбутньої невістки. У підсумку Саша заявив, що не бажає бачити маму на своєму весіллі.

Тепер масла у вогонь підлила і сама Ольга Василівна. Черговий скандал стався на ґрунті все того ж грошового подарунка. Учасниця проекту «Дом-2» Аліана Устиненко звинуватила Ольгу Василівну в жадібності. Не дочекавшись від сина добрих слів на свою сторону і захисту, Ольга Василівна заявила, що не хоче більше спілкуватися з ним.

«Саша більше мені не син!», – сказала вона.

За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: