fbpx
Політика

Делегація Саудівської Аравії вперше відмовилася виступити на Генасамблеї ООН

Міжарабський супутниковий телеканал Al-Arabiya повідомив, що вперше представник Саудівської Аравії прийняв рішення скасувати свій виступ на Генасамблеї ООН. Цей крок був зроблений у зв’язку з нездатністю ООН, на думку саудівської влади, вирішити проблеми в ісламському світі і в арабських країнах.

Телеканал з посиланням на джерела в саудівських дипломатичних колах, повідомив також, що Ер-Ріяд незадоволений тією позицією, яку зайняла Всесвітня організація. Зокрема, йдеться про близькосхідне врегулювання і сирійську кризу.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

"Влада Саудівської Аравії стурбована ситуацією в Сирії і вважає, що Рада Безпеки ООН, яка нещодавно прийняла резолюцію щодо Сирії, залучає Дамаск в темний тунель нескінченних переговорів і процедур із позбавлення Башара Асада хімічної зброї, при цьому ігноруючи нинішню кризу в Сирії", – зазначає відомий саудівський журналіст Джамал Хашогі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Крім цього, в Саудівській Аравії викликає велике невдоволення те, що "певні країни мають монополію" на прийняття рішень в ООН.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: