fbpx
Політика

Глава спецслужби США вважає, що бюджетна криза може підірвати національну безпеку

Глава американської національної розвідки Джеймс Клеппер застеріг, що навіть часткове зупинення функціонування урядових установ США може завдати значної шкоди національній безпеці.

"У даному випадку йдеться не просто про проблему забезпечення безпеки урядових будівель в межах Вашингтона. Ця ситуація негативно позначається на нашій здатності в глобальному масштабі забезпечувати безпеку військових, представників дипмісій і високопоставлених чиновників", – заявив Клеппер, виступаючи перед членами судового комітету сенату США.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За його словами, в даний час з’явилася загроза того, що деякі співробітники американських розвідувальних служб, які почнуть відчувати фінансові труднощі, можуть виявитися завербованими іноземними спецслужбами.

"Сформована ситуація – це мрія представників зарубіжних розвідувальних служб", – зазначив Клеппер, пояснивши, що близько 70 % співробітників різних розвідслужб США були змушені відправитися в неоплачувану відпустку.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: