fbpx
Спорт

Григорій Суркіс: ФІФА дала можливість відбутися святу футболу на арені в Харкові

 Віце – президент УЄФА Григорій Суркіс та президент Федерації футболу України Анатолій Коньков під час футболу  в  українському Будинку на прес – конференції прокоментував рішення ФІФА, згідно з яким відбірковий матч чемпіонату світу-2014 Україна – Польща пройде на харківському стадіоні «Металіст» у присутності глядачів.

 До журналістів звернувся президент ФФУ Анатолій Коньков, який попросив «… передати нашим уболівальникам «Стоп!» з тими ситуаціями расизму і фашизму, які відбуваються на наших стадіонах». За словами Анатолія Конькова, у разі повторення ситуації на стадіоні у Львові під час матчу збірних України та Сан-Марино українську сторону «не чекає нічого доброго».

 Колишній президент ФФУ а нині віце – президент УЄФА Григорій Суркіс, коментуючи прийняте ФІФА рішення, підкреслив, що Міжнародна федерація футболу «дала можливість відбутися святу футболу на арені в Харкові». «Важливо розуміти, що санкції не зняті але вони припинені на час дії апеляційної процедури», – підкреслив Григорій Суркіс і додав, що «рішення ФІФА щодо скасування дискваліфікації стадіону в Харкові – це диво».

 Григорій Суркіс висловив надію, що «тих хуліганів, які були на стадіоні у Львові, їх більше не буде ні тут, ні в Бразилії, куди може поїхати наша команда».

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: