fbpx
Шоу-бізнес

Хочу у ВІА Гру. Анна Седокова і Надія Мейхер почали сваритися прямо в ефірі

 Колишні учасниці популярної та сексуальної групи ВІА Гра Анна Сєдокова та Надія Мейхер публічно почали з’ясовувати стосунки.

 Сталося це на зйомках популярного шоу «Хочу в ВІА Гру», яке вже стало одним із найскандальніших у вітчизняному шоу – бізнесі.

 Не тільки претендентки на місце в оновлену групу ВІА Гра з’ясовують свої стосунки і відстоюють свою правоту, але й самі зоряні тренери, які раніше працювали в групі ВІА Гра. Вся справа в тому, що Надії Мейхер не сподобалися висловлювання Анни Сєдокової щодо її підопічних, про що вона в різкій формі негайно сказала, тим самим різко остудивши запал Анни Сєдокової.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Анна Сєдокова, після всіх негативних висловлювань на свою адресу, образилася на Надію Мейхер. Однак ситуацію залагодив продюсер шоу Костянтин Меладзе, який після зйомок помирив дівчат і залагодив конфлікт.

 Нагадуємо, що шоу «Хочу у ВІА Гру» виходить на каналі «1 +1» щоп’ятниці о 21:00. Вже в ефір вийшло чотири програми – кастинги в Україні, Росії, Казахстані та Білорусі, а також початок другого туру проекту. У наступну п’ятницю глядачів чекає ще більше інтриг, хороших пісень, шикарних дівчат і головне, наближення до відповіді, хто ж стане новою учасницею гурту ВІА Гра.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: