fbpx
Авто

Chrysler відкликає Jeep Grand Cherokee

 Автоконцерн Chrysler (США) оголосив про відкликання з американських, канадських і мексиканських ринків більш 130 000 позашляховиків Jeep Grand Cherokee. Також відкликання торкнеться і деяких інших країн – яких саме, на офіційному сайті Chrysler не уточнюється.

 Причиною відкликання позашляховиків названий «збій в системі програмного забезпечення, який може призвести до порушень у роботі світлової аварійної сигналізації та підсвічування приладової панелі». Поки будь-яких дорожньо-транспортних пригод, викликаних цією несправністю, не зафіксовано. Однак автовиробник не хоче ризикувати життям і здоров’ям своїх клієнтів, а також інших можливих учасників ДТП, тому воліє безкоштовно усунути виявлений дефект у всіх автомобілях, йдеться в прес-релізі Chrysler.

 Це вже третій великий відгук Jeep Grand Cherokee в цьому році. У травні Chrysler оголосив про відкликання близько 500 000 автомобілів через проблеми з трансмісією, а в лютому з причини дефекту в кріпленні заднього моста були відкликані 370 000 машин. Всі неполадки були усунені безкоштовно.

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: