fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В Івано-Франківську почали подавати тепло в квартири

 Комунальні підприємства Івано-Франківська сьогодні, 2 жовтня, включили опалення в квартирах міста. Про це йдеться в розпорядженні першого заступника міського голови Івано-Франківська Зіновія Фітеля.

 «Для забезпечення температурного режиму в житловому фонді та у зв’язку із зниженням температури зовнішнього повітря… почати опалювальний сезон з 2 жовтня 2013 року в житловому фонді Івано-Франківська», – цитують журналісти розпорядження заступника мера Івано-Франківська.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Подачею тепла займається ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» та комунальне підприємство «Івано-Франківськ теплокомуненерго».

 Як повідомлялося раніше, станом на 1 жовтня в українській столиці до централізованого опалення було підключено дев’ять житлових будинків і 379 об’єктів соціальної сфери. Зазначимо, станом на 30 вересня 2013 року, вже в 14 регіонах країни з 27 було включено опалення.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Раніше голова Київської міської адміністрації Олександр Попов повідомив, що столична влада поки не визначила дату початку підключення до опалення київських житлових будинків.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: