fbpx
Футбол

Олег Блохін про матч з «Рапідом»: З «Генком» ми теж були фаворитами…

 У четвер, 3 жовтня, київське «Динамо» в рамках другого туру групового раунду Ліги Європи зіграє у Відні з «Рапідом». «Динамо» і «Рапід» раніше неодноразово зустрічалися один з одним у єврокубках. Зазначимо, що було це давно, і в ті часи зовсім іншими були український і австрійський клуби.

 «Динамо» свій перший поєдинок у Лізі Європи вдома програло «Генку», а тому завтра столичному клубу просто необхідно домагатися позитивного результату . Напередодні матчу «Рапід» – «Динамо» (Київ) головний тренер українського клубу Олег Блохін зазначив, що очікує «важкої гри». За словами Олега Блохіна, «заздалегідь можна говорити, що ми фаворити, але все вирішується на полі. З «Генком» ми теж були фаворитами…».

 Журналісти нагадали Олегу Володимировичу, що в 1996 році він грав проти віденського «Рапіда», на що наставник київського «Динамо» відповів наступне: «Минуло вже більше 35 років. Я, чесно кажучи, не пам’ятаю. Після того було стільки багато матчів, правда, стадіон я запам’ятав добре».

 Далі Олег Блохін зазначив, що необхідно «закінчити з темою фаворитів», а його команді необхідно буде «не пропустити гол і забити два». Торкаючись попереднього поєдинку в Лізі Європи проти «Генка», Олег Володимирович підкреслив, що його команда мала масу моментів і при цьому програла з рахунком 0:1.

 «Я не обговорюю тактику на цей матч. Крім того, я ще не визначився з гравцями. Ми граємо через два дні на третій», – заявив Олег Блохін і додав, що у його команди дуже важкий графік.

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: