fbpx
Політика

Євген Кисельов призначений радником керуючого директора Group DF Бориса Краснянського

  Євген Кисельов, відомий журналіст і медіаменеджер, призначений штатним радником керуючого директора Group DF Бориса Краснянського, повідомили в прес-службі Group DF в середу.

"Як голова наглядової ради телеканал "Інтер", я весь цей рік співпрацював з Євгеном Олексійовичем і мав можливість оцінити його професійні якості. Тому я радий, що він прийняв пропозицію про роботу в Group DF", – наводиться в повідомленні коментар Б. Краснянського.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

На його думку, знання та досвід Є. Кисельова допоможуть у просуванні бренду Group DF на зовнішніх ринках. "Однією із стратегічних цілей групи є виведення наших компаній на міжнародні ринки капіталу", – сказав Б. Красняскій.

До приходу в Group DF Є. Кисельов обіймав посаду директора компанії "Національні інформаційні системи" (входить до групи "Інтер") і керував інформаційним мовленням телеканалу "Інтера". У минулому, він очолював ряд російських телеканалів.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Group DF – диверсифікована міжнародна група компаній, яка здійснює свою діяльність у ряді країн Європи і Азії і об’єднує активи бізнесмена Дмитра Фірташа. Основними напрямками діяльності групи є азотний, титановий, газовий і банківський і медійний бізнес. Інші сфери діяльності групи в даний час включають агробізнес, виробництво кальцинованої соди, розвиток енергетичної інфраструктури та нерухомість.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: