fbpx
Політика

У МВС спростовують інформацію про застосування сльозогінного газу під час заворушень біля КМДА

Сьогоднішню інформацію про застосування міліцією сльозогінного газу під час мітингу біля будівлі Київської міської державної адміністрації прокоментували в правоохоронному відомстві. Нагадаємо, що в ЗМІ писали про застосування сльозогінного газу під час спроби народних депутатів від опозиції прорватися в будівлю КМДА.

За словами заступника прес-секретаря ГУ МВС України в місті Києві Ольги Білик, міліція, незважаючи на зіткнення активістів та депутатів під будівлею КМДА, намагається мирним шляхом врегулювати непросту ситуацію і при цьому, правоохоронці діють, строго дотримуючись норм чинного в державі законодавства.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Ольга Білик зазначає, що «Деякі депутати, зокрема Арсеній Яценюк, йдуть по головах правоохоронців і вступають у сутички з міліцією». Представник ГУ МВС України в місті Києві також спростовує інформацію про застосування правоохоронцями сльозогінного газу під час заворушень біля будівлі Київської міської державної адміністрації.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Раніше секретар Київради Галина Герега повідомила, що через нестабільну роботу Київської міської ради столичний бюджет Києва втратив близько 800 мільйонів гривень.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: