fbpx
Політика

Україна прагне знайти баланс у відносинах з Росією та ЄС – Арбузов

 Під час зустрічі першого віце – прем’єр – міністра України Сергія Арбузова з комісаром ЄС з питань торгівлі Карелом де Гухтом особливу увагу було приділено ситуації в україно – російських відносинах. Про це повідомили представники Кабінету міністрів України.

 Сергій Арбузов зазначив добру волю України, її прагнення знайти баланс у нинішніх відносинах між Російською Федерацією і Європейським союзом. Крім того, окремо обговорювалися та євроінтеграційні законопроекти, які Україна ще повинна буде прийняти в процесі підготовки до Вільнюському саміту.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Сергій Арбузов, як представник Кабінету міністрів, відповідальний за діалог з Верховною Радою, заявив про готовність створити всі необхідні законодавчі передумови, щоб Вільнюс «став успіхом європейської та української політики».

 «Слова "євроінтеграційний" і "пріоритетний" для нас є синонімами», – запевнив Арбузов.

 Нагадаємо, що сьогодні з Карелом де Гухтом поспілкувався і голова Мінекономрозвитку Ігор Прасолов. Зокрема, міністр і комісар ЄС проаналізували поточний стан рішень з деяких питань двосторонньої співпраці України з ЄС.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 За матеріалами: УНН

Читайте також: