fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Продовжуємо уважно стежити за Федорчуком», – Фоменко

 Головний тренер національної збірної України прокоментував відсутність у списку викликаних в першу команду країни Валерія Федорчука. Зазначимо, що молодого хавбека багато експертів вже встигли відправити в українську збірну.

 «Валерій Федорчук був у розширеному списку футболістів, яких ми викликали до національної збірної. В остаточний варіант викликаних гравців Валерій Федорчук не потрапив. Звичайно, ніхто ставити на ньому хрест не збирається», – розповів Михайло Фоменко. «Ми продовжуємо уважно стежити за гравцем», – підкреслив головний тренер збірної. Фоменко запевнив, що якщо Федорчук буде показувати якісну добротну гру і далі, то він обов’язково отримає виклик в українську збірну.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, вчора Михайло Фоменко оголосив список футболістів, які були викликані на матчі проти збірних Польщі та Сан-Марино. У збірну викликали 25 футболістів. 11 жовтня відбудеться матч Україна – Польща, а 15 жовтня – Сан-Марино – Україна.

 Варто відзначити, що Україну покарали за поведінку вболівальників у Львові. Як підсумок, матч проти Польщі в Харкові пройде при порожніх трибунах. ФФУ ще може оскаржити таке покарання.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: