fbpx
Новини світу

Толоконникова обіцяє знову голодувати

 Учасниця скандального колективу Pussy Riot Надія Толоконникова дала обіцянку знову розпочати голодування. Зазначимо, що свою минулу відмову від їжі засуджена припинила через важкий стан здоров’я. Про поновлення акції протесту Толоконникова повідомила у своєму посланні, яке було передано депутатом Іллею Пономарьовим і чоловіком засудженої – Петром Верзіловим.

Зі слів засудженої, вона збирається продовжити голодування в тому випадку, якщо три її головних вимоги не будуть виконані. Нагадаємо, що Толоконникова вимагає проведення розслідування умов утримання ув’язнених у мордовській ІК -14, а також переведення її в іншу колонію.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Також вона просить забезпечити безпеку тим засудженим, які даватимуть свідчення про ситуацію, що склалася в ІК -14. Толоконникова зазначила, що не буде відновлювати голодування в тому випадку, якщо буде порушено кримінальну справу щодо заступника начальника ІК -14 Юрія Купріянова.

Нагадаємо, що вчора управління ФСВП по Мордовії повідомило про припинення голодування Толоконникової. Також було відзначено, що в даний момент засуджена переведена на дієтичне харчування.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

За матеріалами: fontanka.ru

Читайте також: