fbpx
Право

Сума розкрадань при реконструкції ДАБТ і Малого театру склала 100 000 000 рублів

МВС РФ поширило інформацію про виявлені розкрадання при реконструкції ДАБТ і Малого театрів. За словами представників прес-служби правоохоронного відомства, сума збитку оцінюється в 100 000 000 рублів. Інформація про те, хто саме підозрюється у скоєнні злочину, відсутня, однак відомо, що у справі про розкрадання при реконструкції ДАБТа і Малого театру проходять чотири людини.

Це вже друга справа, порушена за фактом розкрадань при реконструкції ДАБТ. У червні був арештований директор ТОВ «Теплотехнік» Олександр Семченко (президент Союзу церков євангельських християн Росії). Слідчі стверджують, що фірмі Семченка незаконно перерахували 90 000 000 рублів.

Реконструкція ДАБТ почалася вісім років тому. Протягом п’яти років проводилися роботи з оновлення фасаду будівлі, а два роки тому була здана в експлуатацію нова сцена. Загальна вартість виконаних робіт склала 20 мільярдів рублів.

Реконструкція Малого театру триває досі. На проведення робіт виділено 6,5 мільярда рублів. Імовірно, ремонт будівлі буде закінчений у 2016 році.

Скандал у Большому Театрі: Виявили велике шахрайство (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: