fbpx
Футбол

Вітсель визнаний найгіршим гравцем матчу “Зеніт” – “Аустрія”

На сайті Goal.com оновлений рейтинг футболістів за підсумками чергового матчу Ліги чемпіонів. Найгіршим гравцем визнали півзахисника пітерського футбольного клубу «Зеніт» Акселя Вітселя. Бельгійський спортсмен зміг набрати лише два з половиною бали з п’яти можливих.

Вітсель почав гру в стартовому складі, проте за фол в центрі поля, вчинений в кінці першого тайму, він був видалений. На думку футболістів «Зеніта», їхній гравець не заслуговував видалення, арбітр виніс рішення несправедливо.

Захисники Томаш Губочан та Ігор Смольников, а також півзахисник Олег Шатов і форвард Олександр Кержаков отримали по три бали. Дії воротаря Юрія Лодигіна оцінили на три з половиною бали. Такої ж оцінки удостоїлися захисник Олександр Анюков і півзахисник Віктор Файзулін. Вищої оцінки у складі «Зеніту» не заслужив ніхто, в чотири бали оцінили гру захисника Ніколаса Ломбертса, нападників Мігеля Данні і Халка.

Нагадаємо, поєдинок «Зеніт» – «Аустрія» відбувся напередодні ввечері на стадіоні «Петровський» (Санкт-Петербург). Зустріч завершилася безгольовою нічиєю (0:0).

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: