fbpx
Новини світу

Російський МЗС підтвердив обстріл посольства Росії в Тріполі

Міністерство закордонних справ Росії підтвердило дані про напад на російське посольство в столиці Лівії Тріполі ввечері в середу, 2 жовтня цього року. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на російське зовнішньополітичне відомство.

Як пояснили в департаменті інформації і друку МЗС, невідомі обстріляли будівлю дипломатичної місії і зробили спробу проникнути всередину.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

«Сьогодні ввечері в Тріполі трапився інцидент, в ході якого був проведений обстріл і зроблена спроба проникнення в будівлю посольства Росії в цій державі. За попередньою  інформацією, серед співробітників дипломатичної місії Росії постраждалих немає», – повідомляється в заяві департаменту.

Першим відомості про напад на посольство Росії в Тріполі розповсюдив арабський телевізійний канал «Аль- Арабія», посилаючись на власного журналіста. За інформацією телеканалу, стріляли не тільки ззовні, але і всередині посольства.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Додзвонитися в посольство в лівійській столиці російським журналістам не вдалося. Російський МЗС з’ясовує подробиці інциденту.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: