fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів 2013/2014. «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед». Англійці та українці грають внічию

 Сьогодні, 2 жовтня 2013 року, в рамках Ліги чемпіонів 2013/ 2014 років відбувся цікавий матч «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед».

Обидва клуби є головним претендентами на вихід зі своєї групи.

Перший тайм розпочався з рівної боротьби: і «Шахтар», і «МЮ» намагалися захопити ініціативу, в той же час намагаючись створити гольовий момент. При цьому гостям вдалося забити досить-таки швидко – на 18-й хвилині. «Манчестер Юнайтед» відкрив рахунок після помилки Ракицького. Феллаїні пробрався по флангу і прострілив у штрафну, а захисник замість того, щоб вибити м’яч, зупинив його для Уелбека, який і розстріляв П’ятова. Після пропущеного гола «Шахтар» включив пресинг. Багато атак господарів поля будувалися через правий фланг, де грав Даріо Срна. Перший тайм матчу «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед» завершився з рахунком 0:1 на користь англійців.

Другий тайм активніше розпочав «Шахтар» намагаючись зрівняти рахунок, проте з усіма атаками гірників справлявся захист «Манчестер Юнайтед». Слід зазначити, що оборона гостей сьогодні зіграла краще за напад, тому що гольових моментів підопічні Мойеса практично не створювали. А ось всі зусилля «Шахтаря» увінчалися успіхом майже під кінець матчу. Ракицький прострілив у штрафну, де Відіч невдало відкотив м’яч на набігаючого Тайсона. Бразилець потужним ударом під поперечину зрівняв рахунок. Український клуб після цього почав атакувати з ще більшою силою. «Шахтар » міг забивати через кілька хвилин і другий гол, але Де Хеа після удару все того ж Тайсона перевів м’яч на кутовий.

У результаті матч «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед» завершився внічию 1:1.

Фото: Getty images

Читайте також: