fbpx
Шоу-бізнес

Потап і Настя презентували новий альбом “Все пучком”

 Сьогодні, 2 жовтня, в ресторані Ink (Київ ) відбулася презентація нового альбому Потапа і Насті під назвою «Все пучком». Новий альбом складається з 23 пісень, серед яких є як відомі треки, наприклад «Чумачечая весна», «Прилелето», «РуРуРу», «Вместе», «Мы отменяем конец света», так і новинка «Все пучком».

Сьогоднішня презентація нового альбому пройшла в стилі хіпі, що було яскраво виражено в костюмах Потапа і Насті, а також у «переробленому» інтер’єрі ресторану.

Під час презентації альбому «Все пучком» Потап і Настя розповіли, чому нова пісня вийшла саме під такою назвою. Потап говорив про те, що в нинішньому світі дуже часто люди впадають в депресію, переживають через дрібниці і так далі. А іноді для того, щоб все налагодилося, за словами Потапа, треба посміхнутися і налаштуватися на позитивний лад. Настя додала, що ні для кого не буде секретом, що в Україні проблем достатньо, але даний трек допоможе мислити більш позитивно і відірватися від повсякденних турбот.

Потап і Настя також поділилися інформацією про те, що вони вирушають у світове турне, де презентуватимуть свій новий альбом. «Завтра о 4 ранку у нас виліт у США. Там ми дамо кілька концертів. Потім нас з Настею чекає ще низка інших країн», – сказав під час презентації нового альбому Олексій Потапенко (Потап).

Артист також поділився інформацією про те, що кілька їхніх пісень будуть переведені на іноземні мови, але це буде трохи пізніше. «Настя досконало знає іспанську мову… Саме тому ми досі не записали жодної пісні іспанською», – сміючись сказав Потап. Однак він підкреслив, що скоро почнеться плідна робота над записом переведених пісень. Варто додати, що Олексій Потапенко також говорив і про те, що будуть записуватися пісні українською мовою.

Наприкінці залишається додати, що в продаж новий альбом Потапа і Насті «Все пучком» надійде в листопаді.

Читайте також: