fbpx
Новини світу

Начальник МУРу подав рапорт про відставку

 Начальник Московського карного розшуку Олександр Трушкін після бесіди з головою управління міністерства внутрішніх справ Росії по Москві Анатолієм Якуніним подав рапорт про відставку. Формальною причиною відставки став незадовільний стан здоров’я Трушкина. Тепер рапорт начальника МУРу повинен розглянути і затвердити центральний апарат МВС.

 Олександр Трушкін очолив Московський кримінальний розшук трохи більше року тому – 31 серпня 2012 року. До цього він протягом трьох років очолював управління власної безпеки ГУ МВС по Москві. Трушкіну 48 років, він закінчив Московський державний технологічний університет. Службу в міліції Трушкін почав в 1986 році, вступивши в 1-й полк ППСМ ГУВС Мосміськвиконкому. Через шість років Олександр Трушкін був призначений на посаду молодшого інспектора, оперуповноваженого, а потім старшого оперуповноваженого карного розшуку ОВД № 68 7- го РУВС ЦАО Москви. За роки служби Трушкін взяв участь у в ліквідації ореховського, медведковського і курганського злочинних угруповань, а також у розслідуванні вбивства кримінального авторитету Отарі Квантрішвілі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: