fbpx
Кінотеатри

Одного з ключових персонажів “Сімпсонів” уб’ють

За словами Ела Джина (виконавчого продюсера мультсеріалу "Сімпсони"), один з ключових героїв анімаційного шоу буде "убитий". Відбудеться це вже у поточному сезоні. "Я дам вам підказку. Актор, який озвучує цього персонажа, одного разу отримав за це премію "Еммі", але більшого я не скажу", – натякнув Джин, так і не розкривши імені героя, якого планується «прибрати» з екранів.

Відзначимо, що мультсеріал «Сімсони» не може похвалитися «кровожерливими» сценами. Останній раз на подібний трагічний епізод продюсери зважилися цілих 14 років тому, «прикінчивши» сусідку Сімпсонів Мод Фландерс.

Букмекери, дізнавшись про майбутнє «вбивство», тут же оголосили нову кампанію. Більшість тих, хто зробили ставки, впевнені, що найбільші шанси на трагічний результат має Роберт Андерданк Тервіллігер («Шістка Боб»). За озвучення цього персонажа актор Келсі Греммер удостоївся премії «Еммі» у 2006 році. Також активно роблять ставки на «вбивство» дідуся Ейба Сімпсона і Клоуна Красті.

Нагадаємо, «Сімпсони» – найдовший за всю історію американського телебачення мультсеріал. Перша серія цього анімаційного шоу вийшла на екрани в 1989 році.

"Сімпсони". Новий сезон. Осінь-2013 (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: