fbpx
Новини світу

Стівен Сігал показав удмуртським студентам прийоми айкідо

Відомий голлівудський актор Стівен Сігал напередодні прилетів до Іжевська (Удмуртія), щоб провести майстер-клас з айкідо для студентів Удмуртського державного університету. Адміністрація навчального закладу та організатори поїздки (Федерація айкідо Удмуртії) тримали приїзд Сігала в найсуворішому секреті, тому поява актора в спортивному залі викликала у студентів справжній шок.

Майстер бойових мистецтв не тільки продемонстрував учням основні прийоми, але і розповів, в яких випадках варто їх застосовувати. Кілька дієвих захоплень і кидків Стівен Сігал показав на одному з добровольців. Студенти із задоволенням відзначили, що голлівудський актор намагався розмовляти з ними російською мовою, продемонструвавши своє знання «базового набору» необхідних слів. Щоправда, словниковий запас його виявився вельми обмежений і довелося перейти на англійську.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

До слова, Стівен Сігал – частий гість у Росії. Він активно цікавиться культурою країни, із задоволенням спілкується не тільки зі столичними жителями, а й приділяє увагу регіонам. Так, під час нинішньої поїздки Сігал встиг побувати в Іжевську, Грозному, Коврові, Казані і Саратові.

Стівен Сігал провів для удмуртських студентів майстер-клас з айкідо (відео):

За матеріалами: lifenews.ru

Читайте також: