Міліція не фіксувала злочин проти депутатів від опозиції

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Павло Розенко повідомив про те, що дільничний Шевченківського райуправління міліції не захотів фіксувати правопорушення з боку інших правоохоронців, що не пустили народних депутатів від партії «УДАР» в будівлю Київради, де проходить незаконне засідання.

Розенко нагадав, що «беркутівці» оточили всю будівлю і тому народні депутати не можуть потрапити всередину, щоб перешкодити незаконним зборам столичних депутатів.

«Це стало підставою для того, щоб народні депутати повідомили в міліцію про факт злочину проти народних депутатів», – розповів він.

Related Post

Як зазначив «ударівець», за перешкоджання діяльності народному депутату передбачена кримінальна відповідальність, однак дільничний не став нічого робити і просто спостерігав за тим, як співробітники «Беркута» порушують права народних обранців.

«На нашу вимогу зафіксувати ці факти порушення і скласти відповідний протокол про злочин дільничний відмовився це зробити, пославшись на те, що у нього немає на це жодних повноважень. Фактично, він відмовився зафіксувати злочин», – повідомив Розенко.

Leave a Comment