fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Міліція не фіксувала злочин проти депутатів від опозиції

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Павло Розенко повідомив про те, що дільничний Шевченківського райуправління міліції не захотів фіксувати правопорушення з боку інших правоохоронців, що не пустили народних депутатів від партії «УДАР» в будівлю Київради, де проходить незаконне засідання.

Розенко нагадав, що «беркутівці» оточили всю будівлю і тому народні депутати не можуть потрапити всередину, щоб перешкодити незаконним зборам столичних депутатів.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«Це стало підставою для того, щоб народні депутати повідомили в міліцію про факт злочину проти народних депутатів», – розповів він.

Як зазначив «ударівець», за перешкоджання діяльності народному депутату передбачена кримінальна відповідальність, однак дільничний не став нічого робити і просто спостерігав за тим, як співробітники «Беркута» порушують права народних обранців.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«На нашу вимогу зафіксувати ці факти порушення і скласти відповідний протокол про злочин дільничний відмовився це зробити, пославшись на те, що у нього немає на це жодних повноважень. Фактично, він відмовився зафіксувати злочин», – повідомив Розенко.

Читайте також: