fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Подивився 14 матчів ПСВ», – Григорчук

 Завтра одеському «Чорноморцю» треба вдома зіграти з ПСВ в рамках Ліги Європи. Своєю думкою про матч поділився наставник «одеситів» Роман Григорчук. За його словами, підготовка команди була повноцінною, атмосфера зараз хороша.

 «Я бачу, що хлопці оптимально налаштовані психологічно й емоційно. Бачу, що гравці сконцентровані і, в принципі, мене це не дивує, адже так і повинно бути», – підкреслив наставник «Чорноморця».

 На питання про травмованих Григорчук відповів, що точнішу інформацію він зможе надати після вечірнього заняття.

 «Сподіваюся, що сьогодні всі будуть тренуватися, і завтра всі гравці будуть готові до гри», – додав тренер.

 За словами Григорчука, завтра погода чи дощ не завадять «Чорноморцю». Зараз кліматичні умови не такі, щоб зіграти серйозну позитивну або негативну роль у матчі. Наставник «Чорноморця» запевнив, що в таких матчах на погоду гравці навіть не звертають уваги.

 «Питання в тому, що ми граємо запізно, з бази будемо їхати приблизно о пів на дев’яту, це час, коли вже люди можуть лягати спати, а ми тільки поїдемо на матч», – розповів Григорчук.

 За словами головного тренера, в нинішній час «чорних ящиків» у футбольному плані бути не може: все доступно, є вся інформація.

 «Мені вдалося подивитися 14 ігор ПСВ. Можу сказати багато чого про цю команду, але не скажу, точніше скажу тільки своїй команді. У клубному рейтингу наша команда на 120 місць нижче, ніж голландський клуб, і я дотримуюся деякої субординації, щоб не виглядати нескромним в цьому плані. Не маю права обговорювати такий іменитий і шановний клуб», – додав Григорчук.

 Головний тренер підкреслив, що завтра для «не дуже багатої людини» можуть виникнути складнощі з квитками на матч.

 «Моя думка, що чим вище рівень футболу, тим він дорожче повинен коштувати, але я не закликаю до нечуваних цін», – підсумував тренер.

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: