fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. ЦСКА – «Вікторія». Московський клуб зміг перемогти на “Петровському”

 Вчора на стадіоні «Петровський» у Санкт – Петербурзі «Зеніт» зіграв внічию з австрійською «Аустрією», а сьогодні ця ж футбольна арена приймала ще один матч Ліги чемпіонів, в якому московський ЦСКА грав проти чеської «Вікторії». Московський ЦСКА грає в Санкт – Петербурзі… Дивно, звичайно, що в столиці Росії не знайшлося футбольного стадіону, який би зміг на початку жовтня прийняти матч Ліги чемпіонів. Можливо, російські футбольні чиновники звернуть увагу на цю проблему.

 Матч на "Петровському" для ЦСКА розпочався невдало. На 5 -й хвилині поєдинку чеська «Вікторія» забила гол. Відзначився Франтішек Райторал, який вразив ворота ЦСКА після рикошету від Ігнашевіча. На 18-й хвилині Зоран Тошич відновив рівновагу в цьому матчі, а на 29 -й хвилині першого тайму підопічні Леоніда Слуцького вийшли вперед. Гол у ворота «Вікторії» забив красивим ударом Кейсуке Хонда, скориставшись чудовим пасом Тошича. Хонда вийшов один на один з воротарем і ефектно зовнішньою стороною стопи відправив м’яч під дальню штангу воріт «Вікторії».

 У другому таймі перевага була на боці московського ЦСКА, підсумком якого став курйозний гол у ворота «Вікторії» на 80-й хвилині поєдинку. Захисник чеського клубу у боротьбі з футболістом ЦСКА в межах свого штрафного відкинув м’яч голкіперу Козачику, а той якимось чином примудрився промахнутися по круглому. У підсумку м’яч повільно, але впевнено вкотився у ворота гостей з Чехії, і рахунок став 3:1 на користь московського ЦСКА.

 До кінця поєдинку, здавалося, рахунок так і не зміниться, проте «Вікторія» таки забила. Голкіпер армійців Акінфєєв невпевнено зіграв на виході, і Марек Бакош з лінії воротарського головою відправив м’яч у порожні ворота. Матч завершився з рахунком 3:2 на користь ЦСКА, і таким чином, підопічні Леоніда Слуцького домоглися своєї першої перемоги в груповому раунді Ліги чемпіонів.

 Відзначимо, що представники Росії в Лізі чемпіонів – «Зеніт» і ЦСКА – на двох зіграли вже чотири матчі, і знову ж на двох російські команди зуміли домогтися лише однієї перемоги.

 Сьогодні в Лізі чемпіонів відбудуться ще сім поєдинків представників груп А, В, С і D, центральним з яких буде матч «Манчестер Сіті» – «Баварія».

 Також нагадаємо, що о 21:45 за київським часом (о 22:45 мск) розпочнеться матч «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед».

Читайте також: