fbpx
Спорт

КХЛ. ХК «Донбас» з рахунком 4:2 виграв у «Автомобіліста»

В Донецьку завершився поєдинок між українським ХК «Донбас» і російським «Автомобіліст» з Єкатеринбурга. Напередодні цього матчу ХК «Донбас» з урахуванням останніх результатів у КХЛ і турнірного становища команд розглядався як фаворит даного протистояння. Однак сам поєдинок з «Автомобіліст» вийшов для українського клубу не таким вже й простим.

Перший період поєдинку з рахунком 1:0 виграв «Автомобіліст». У другому періоді Лайне рахунок зрівняв і, здавалося, український клуб зможе збільшити свою перевагу. Але ХК «Донбас» знову пропустив. Як виявилося, рахунок 1:2 надав «Донбасу» сил, і за короткий час хокеїсти донецького клубу не тільки зрівняли рахунок, а й вперше в сьогоднішньому поєдинку вийшли вперед. За «Донбас» відзначились Подхрадскі і Варламов. Таким ось результативним виявився другий період поєдинку ХК «Донбас» – «Автомобіліст», в якому глядачі побачили чотири закинуті шайби.

На початку третього періоду ХК «Донбас» закинув у ворота «Автомобіліста» четверту шайбу. За донецький клуб відзначився Дадонов. Як виявилося, шайба Дадонова стала для ХК «Донбас» переможною, оскільки рахунок до кінця цього поєдинку так і не змінився.

Сьогодні "Нафтохімік" (Нижньокамськ) в овертаймі переграв "Салават Юлаєв" (Уфа). Рахунок поєдинку 4:3 на користь команди з Нижнєкамська.

Московський «Спартак» з рахунком 3:4 програв клубу «Барис» з Астани.

В даний момент в КХЛ проходять ще два поєдинки, і на дану хвилину їх результати такі:

"Динамо" (Мінськ) – "Югра " (Ханти – Мансійськ) 5:2

"Медвешчак " (Загреб) –  "Авангард" (Омська область) 0:0.

Фото: hcdonbass.com

Читайте також: