fbpx
Футбол

Хуанде Рамос про гру з «Фіорентиною»: Непростий буде матч, тому що італійські команди дуже складні

У четвер, 3 жовтня, у другому раунді Ліги Європи дніпропетровський «Дніпро» вдома прийме італійську «Фіорентину». Матч проти «фіалок», а саме так називають італійську команду, стане серйозним випробуванням для підопічних Хуанде Рамоса, який на передматчевій прес-конференції заявив, що завтрашній поєдинок буде непростим. «Італійські команди дуже складні. Вони грають компактно», – зазначив іспанський фахівець і додав, що«Фіорентина» – «команда колюча».

Говорячи про свою команду, Хуанде Рамос підкреслив, що «Дніпро» зараз знаходиться в хорошій формі. «Ми готові завтра добре попрацювати. Будемо сподіватися на позитивний результат», – заявив наставник команди з берегів Дніпра.

Журналісти, задаючи Хуанде Рамосу питання, нагадали, що «Дніпро» у вихідні у внутрішньому чемпіонаті чекає матч проти лідера УПЛ – харківського «Металіста». На питання про можливі ротації у складі «Дніпра» Хуанде Рамос відповів наступне: «У таких випадках я завжди розподіляю ігровий час від стану гравців. Від їх втоми. Для нас обидва турніри важливі і не можу сказати про пріоритетний турнір».

«Нам потрібно перемагати скрізь. Головна для нас гра – завтрашня. Прийде момент, і головною стане гра проти «Металіста»», – підкреслив Хуанде Рамос і додав, що в Лізі Європи його команда буде добиватися максимального результату.

За матеріалами: football.ua Фото: dynamo.kiev.ua

Читайте також: