fbpx
Футбол

“Зеніт-Арена” шукає нового підрядника – влада

 За даними прес-служби апарату віце-губернатора Санкт-Петербурга Марата Оганесяна, на останньому засіданні було прийнято рішення не збільшувати кошторис на будівництво «Зеніт-Арени». Оганесян підкреслив, що зміни не відбудуться навіть після внесення змін до документації проекту.

Нагадаємо, що ще в кінці минулого тижня було прийнято рішення про розірвання договору «Зеніт- Арени» з підрядником – ЗАТ «Инжтрансстрой». Основною причиною розірвання даного договору стала неможливість продовження фінансування будівництва нового стадіону з боку міста. Також однією з причин стала невідповідність проектно-кошторисної документації фактичним видами робіт. Проте пізніше уряд Санкт-Петербурга оголосив новий конкурс на продовження робіт. За попередньою оцінкою, ціна нового контракту складе 12,5 млрд рублів.

У прес-службі також додали, що минулий підрядник зобов’язався виконати цілий ряд робіт аж до закінчення аукціону. Виходячи з цього роботи на «Зеніт-Арені» триватимуть і під час проведення конкурсних процедур. Нагадаємо, що будівництво нового стадіону почалося в 2007 році.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: