fbpx
Політика

«До опалювального сезону підготовили достатню кількість енергоресурсів», – прем’єр-міністр України

 Голова Кабінету міністрів України Микола Азаров стверджує, що Україна повністю готова до нового опалювального сезону і вже заготовили достатню кількість енергетичних ресурсів.

За його словами, незважаючи на те, що Гідрометцентр прогнозує з наступної суботи потепління, сьогоднішня погода не дозволяє тримати людей у ​​холоді. Про це він повідомив на засіданні уряду 2 жовтня.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Як зазначив Микола Азаров, саме з цієї причини «Нафтогаз» почав з 1 жовтня доводити тиск в системах газопостачання до робочої норми.

Він також нагадав, що більшість регіонів України вже розпочали опалювальний сезон, а ті, які ще не прийняли цього рішення, будуть вже виходити з конкретних погодних умов.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Щодо централізованої підготовки до опалювального сезону – енергетичних ресурсів заготовлено достатньо, отже, включати опалення можна в будь-який потрібний момент», – уточнив Микола Азаров.

При цьому він все ж закликав місцеві органи влади економити енергоресурси, але і не затягувати з включенням опалення, коли це дійсно необхідно.

Читайте також: