fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. Всі матчі середи в рамках другого туру групового раунду

Сьогодні в Лізі чемпіонів зіграють матчі другого туру групового раунду представники груп А, В, С і D.

У групі А донецький «Шахтар» вдома приймає «Манчестер Юнайтед», а невдахи першого туру «Байєр» і «Реал Сосьєдад» зіграють один з одним в Леверкузені. Нагадаємо, що в першому турі «Реал Сосьєдад» програв удома з рахунком 0:2 «Шахтарю», а «Байєр» з рахунком 2:4 поступився клубу з Манчестера.

У групі В сьогодні зіграють «Реал» – «Копенгаген» і «Ювентус» – «Галатасарай». Гра підопічних Карло Анчелотті завжди цікава, а на «Галатасарай» слід звернути увагу з причини зміни головного тренера у турецького гранда. Нагадаємо, що керівництво «Галатасарая» прийняло рішення призначити наставником клубу Роберто Манчіні, який нещодавно позбувся поста головного тренера в «Манчестер Сіті».

У групі С «Андерлехт» вдома прийме грецький «Олімпіакос», а амбіційний ПСЖ у Парижі зіграє з міцною португальською «Бенфікою».

У групі D московський ЦСКА в Санкт-Петербурзі на стадіоні «Петровський» прийме чеську «Вікторію» і, як заявив вчора головний тренер армійців Леонід Слуцький, цей поєдинок для його команди буде «ключевим». В іншому матчі цієї групи один з одним зіграють «Манчестер Сіті» і «Баварія». Без сумніву, поєдинок у Манчестері є центральним матчем сьогоднішнього ігрового дня. Головні тренери «Манчестер Сіті» та «Баварії», Мануель Пеллегріні і Хосеп Гвардіола, напередодні поєдинку з повагою висловилися про команди-суперники і при цьому обидва фахівці вірять у перемогу очолюваних ними клубів.

Читайте також: