fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Будівля Київради посилено охороняється міліцією та бійцями спецпідрозділів

  Будівля київської мерії перед початком пленарного засідання столичної міськради посилено охороняється міліцією та бійцями спецпідрозділів. Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс- Україна", біля будівлі мерії стоять близько понад 20 автобусів з бійцями. Вхід в будівлю огороджений металевими щитами. По периметру будівлі також вибудуваний ланцюжок правоохоронців.

О 7:00 перед будівлею проводився інструктаж близько 20 людей одягнених у цивільне.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

Представників ЗМІ і депутатів Київради, а також працівників мерії пропускають через громадську приймальню, причому під суворим наглядом. Зокрема, представників ЗМІ пропускають тільки після візуального висновку представників прес-служби.

Всередині будівлі мерії знаходяться бійці спецпідрозділів у захисному обмундируванні. Станом на 7:00 ліфти в будівлі відключені.

Представникам ЗМІ прес-служба повідомила, що вони будуть запущені в кулуари сесійної зали Київради близько 9:00. До цього часу журналісти будуть знаходитися біля колонної зали на другому поверсі.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

Біля входу в колонну залу стоять відра з піском для гасіння піротехнічних засобів, які можуть бути застосовані людьми, що прорвуться в будівлю мерії.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: