fbpx
Політика

Юрій Гранатуров обраний новим в.о. мера Миколаєва

  У Миколаєві на позачерговій сесії міської ради у вівторок, 1 жовтня, був обраний новий секретар міської ради.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс- Україна", депутати розглянули питання про дострокове припинення повноважень Володимира Коренюгіна у зв’язку зі смертю і обрали новим секретарем міськради Юрія Гранатурова.

На таємному голосуванні за кандидатуру Ю. Гранатурова віддали голоси 74 з 80 депутатів. Він автоматично отримує повноваження міського голови і буде виконувати його обов’язки до обрання нового мера Миколаєва.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Як повідомлялося, 24 вересня помер В. Коренюгін, який виконував обов’язки мера Миколаєва після смерті 2 березня Володимира Чайки.

Ю. Гранатуров народився 31 липня 1960 року в Миколаєві. Має вищу освіту: закінчив Миколаївський педагогічний інститут (нині Миколаївський національний університет ім.Сухомлинського) за спеціальністю філологія, Одеський інститут Національної академії держуправління при президенті України. Працював на Чорноморському суднобудівному заводі, служив в армії, потім викладав у середній школі, був заступником директора з виховної роботи, потім директором середньої школи № 36.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

У 2002 році став заступником міського голови В. Чайки, керуючим справами міськвиконкому, потім – першим заступником мера.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: