fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Чиновник Рахункової палати РФ арештований, його дружина покінчила життя самогубством

Олександр Михайлик (глава російського департаменту Рахункової палати з контролю витрат на науку, освіту, культуру, спорт і засоби масової інформації) заарештований і поміщений під варту за звинуваченням в отриманні хабара, повідомили представники Слідчого комітету Росії.

Крім того, вирішується питання про обрання запобіжного заходу для жителя Москви 1949 народження, що виступав в ролі посередника при передачі хабара. Ім’я цього громадянина не розголошується, але за інформацією ЗМІ, швидше за все, йдеться або про члена експертної ради Рахункової палати Сергія Закусила, або ж про члена Ради Федерації Олександра Коровникова.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За версією слідства, Михайлик за хабар у розмірі 3 000 000 рублів обіцяв організувати перевірку ФГУП «Спорт- інжиніринг». Після затримання Михайлика його дружина покінчила життя самогубством. Формально подружжя перебувало в розлученні, але продовжували спільне проживання. Все майно Олександра Михайлика було записано на дружину. Факт суїциду дружини затриманого йде врозріз з колишніми коментарями у справі Михайлика, в яких стверджувалося, що сім’я чиновника відрізнялася крайньою релігійністю.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Дружина глави департаменту Рахункової палати покінчила життя самогубством (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: