fbpx
Спорт

Російський Дід Мороз відкриє в Сочі свою південну резиденцію

Щоб познайомити гостей Олімпіади-2014 з культурою Росії, російський Дід Мороз уже в кінці цього року відкриє в олімпійському Сочі свою південну резиденцію.

"Олімпіада – це ж не тільки спортивна подія, але ще й культурна. Познайомити гостей з культурою нашої країни – це моє завдання. Тому у мене в резиденції будуть не тільки жителі Вологодської області. Я запросив туди і Снігуроньку з Костроми, і Чисхана з Якутії, і Паккайне з Карелії. Щоб показати всю Росію, всі традиції нашої країни", – розповів журналістам про свою місію відомий казковий персонаж.

Він також повідомив, що його сочинська резиденція буде зменшеною копією його терему, який знаходиться у Великому Устюзі.

Під час проведення Олімпіади в резиденції Діда Мороза відвідувачі зможуть не тільки поспілкуватися з казковими персонажами з різних куточків Росії, але і подивитися на роботу майстрів народних промислів, а також придбати справжні вологодські продукти. Гостям представлять знамениті російські ремісничі вироби – вологодське мереживо, шемогодське різьблення і чорніння по сріблу.

Будівництво сочинської резиденції Діда Мороза має завершитися до 25 грудня, і з цього дня і до закінчення Паралімпійських ігор казковий чарівник буде знаходитися в ній.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: