fbpx
Новини світу

Погром в нігерійському посольстві в Москві скоїли студенти РУДН

 Молоді люди, які влаштували погром в посольстві Нігерії в Москві, виявилися учнями Російського університету дружби народів. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на адміністрацію університету. Тим часом деяким журналістам в нігерійської діаспорі заявили, що всі студенти вже були відпущені з-під варти.

 За інформацією РУДН, учасники погрому протягом 3-6 місяців не отримували від нігерійського уряду належні їм стипендії, і це стало причиною їхнього невдоволення. Університетська адміністрація висловила сподівання, що даний конфлікт буде вичерпаний і не позначиться на подальшій долі учнів у їхніх стосунках з дипломатичним представництвом Нігерії.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 Представник нігерійської діаспори повідомив представникам ЗМІ, що питання щодо стипендій досі не було вирішене. Співрозмовник журналістів також зазначив, що ніяких звинувачень учасникам події пред’явлено не було. За уточненими відомостями, на місці погрому поліцейські затримали 17 студентів: раніше повідомлялося, що їх було 16.

 Погром в посольстві Нігерії стався ввечері в понеділок, 30 вересня цього року. Після завершення прийому студенти почали ламати меблі в конференц – залі диппредставництва.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: