fbpx
Футбол

Василь Рац: Київське «Динамо» дійшло до такої межі, нижче якої опускатися не можна

 Про сьогоднішні проблеми київського «Динамо» говорять давно і багато. У ЗМІ раніше можна було прочитати думки про причини проблем у «Динамо», висловлені різними відомими у світі футболу фахівцями, а сьогодні з’явилися слова колишнього захисника столичного клубу Василя Раца, який вважає, що київське «Динамо» дійшло до такої межі, нижче якої опускатися не можна.

 Нагадаємо, що в найближчий четвер у другому турі групового раунду Ліги Європи київське «Динамо» зіграє з віденським «Рапідом», тобто з суперником, з яким Василь Рац найомий не з чуток. «Ще в мої часи "Динамо" в єврокубках в гостях обігрувало "Рапід" з рахунком 4:1», – наводять сьогодні ЗМІ слова Василя Раца, який також підкреслив, що «порівняно з тим часом, "Рапід" явно став слабшим».

 На думку Василя Раца, київське «Динамо» зобов’язане перемагати «Рапід». Іншого виходу у «Динамо», як підкреслив Василь Рац, просто немає. Екс – футболіст столичного клубу вважає, що гравці сьогоднішнього «Динамо» повинні поставитися до майбутнього поєдинку з «Рапідом» «з розумінням» і викластися в цьому матчі «на сто відсотків».

 Поразка від «Рапіда», після невдачі в першому турі групового етапу Ліги Європи у грі з бельгійським «Генком», як вважає Василь Рац, буде «величезним провалом».

 «Існує певна грань, нижче якої не можна опускатися. Ось "Динамо" і дійшло до такої межі», – резюмує Василь Рац.

 За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: