fbpx
Політика

Питання Тимошенко буде вирішено після підписання асоціації з ЄС – Герман

 Народний депутат України Ганна Герман упевнена в тому, що екс-прем’єр Юлія Тимошенко зробить заяву і скаже, що євроінтеграція не повинна залежати лише від її долі. При цьому вона також зазначила, що противники євроінтеграції цілеспрямовано використовують лідера опозиції.

За її словами, Тимошенко, всупереч своєму бажанню, стала інструментом в руках ворога, який не бажає бачити Україну в лавах Європейського Союзу. Ганна Герман упевнена, що вся ця ситуація із звільненням Тимошенко була ретельно спланована і прорахована.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

У той же час, депутат Партії регіонів повідомила, що Тимошенко все ж опиниться на волі, проте вже після того, як президент Янукович підпише Угоду про асоціацію. Вона стверджує, що Янукович шукає спосіб вирішити це питання і знайде його після підписання Угоди.

При цьому Ганна Герман підкреслила, що звільнення Тимошенко відбудеться не під тиском з боку інших країн і не під погрозами.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Депутат обіцяє піти з політики в тому випадку, якщо всі її припущення виявляться лише ілюзіями.

Ганна Герман вельми впевнена у своїх припущеннях, оскільки, як вона нагадала, вона знає Януковича вже більше 8 років.

«У 2004 році ніхто не вірив, що саме він приведе Україну до Європи», – зазначила вона.

Читайте також: