fbpx
Новини світу

Опалення в Києві почнуть підключати з 1 жовтня

У вівторок столичні будинки почнуть підключати до централізованого опалення, передає УНН з посиланням на прес-службу КМДА.

"Враховуючи, що за прогнозами синоптиків, аж до 4 жовтня середньодобова температура зовнішнього повітря не перевищує 8º С, вирішено розпочати технологічний процес підключення житлового фонду до централізованого опалення вже сьогодні. Щоб всі кияни були з теплом, технологічно на підключення нам необхідно як мінімум тиждень. Однак сьогодні без гарячої води залишається близько 500 будинків, де зараз активно працюють фахівці "Київенерго". До 85 % цих будинків будуть з гарячою водою на термін до 5 жовтня, інші – 10-12 жовтня", – зазначив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Він доручив першим заступникам голів районних держадміністрацій особисто перевірити, чи відповідає температура в підключених до централізованого опалення установах встановленим нормам.

Джерело: УНН

Читайте також: