fbpx
Авто

ДАІ закликає водіїв бути уважними та обережними у зв’язку з несприятливими погодними умовами

 Погода продовжує не радувати українців. Холодний вересень, що супроводжується дощами на всій території України, деякою мірою став несподіванкою. В останні роки ми встигли звикнути до того, що у вересні в Україні все ще тепло, а іноді навіть спекотно. Синоптики на найближчі дні потепління не обіцяють.

 На думку фахівців, в деяких регіонах країни погодні умови стануть ще гіршими. Так, 3 та 4 жовтня на півдні та сході України прогнозуються сильні дощі, а подекуди навіть мокрий сніг. У зв’язку з погіршенням погодних умов, українська Державтоінспекція звертається до водіїв із закликом бути на дорогах уважними та обережними. У ДАІ нагадують, що необхідно дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема, не перевищувати допустимий правилами швидкісний режим, а також не здійснювати небезпечні маневри.

 У прес – службі ДАІ заявляють наступне: «В умовах обмеженої видимості обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними фарами».

 Нагадаємо, що з 1 жовтня 2013 по 1 травня 2014 року в Україні на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути включені денні ходові вогні. У разі відсутності таких, у транспортних засобів повинно бути включене ближнє світло фар.

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: