fbpx
Футбол

«Зеніт» – «Аустрія» 0:0. Підопічні Спаллетті не змогли перемогти вдома у другому турі Ліги чемпіонів

 Щойно на стадіоні «Петровський» завершився матч другого туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому зустрічалися російський «Зеніт» і австрійська «Аустрія». Підопічні Лучано Спаллетті після поразки у Мадриді від «Атлетіко» у першому турі з рахунком 1:3 були сповнені бажання на очах у своїх глядачів домогтися перемоги, але, як кажуть, не склалося.

 У першому таймі «Зеніт» більше атакував, а «Аустрія» відповідала на атакуючу гру пітерців своїми контрвипадами, які, варто відзначити, були дуже небезпечними. Обидві команди мали моменти для того, щоб забити, але в першому таймі вболівальники голів так і не побачили. Зате глядачі стали свідками спірного епізоду, що стався на 44-й хвилині матчу. Пряма червона картка була пред’явлена ​​Акселю Вітселю. Безумовно, гравець «Зеніту» зачепив шипами ногу футболіста «Аустрії», але навряд чи у підкаті Вітселя, що мав місце бути в центрі поля, спостерігався злий умисел. Проте німецький арбітр поєдинку Деніз Айтекін прийняв рішення видалити з поля гравця «Зеніту».

 У перерві Лучано Спаллетті не став проводити замін і гра пішла практично в тому ж ключі, що і в першому таймі. На 51 -й хвилині м’яч опинився у воротах «Зеніту», проте цей гол «Аустрії» був скасований через зафіксований арбітром напад на воротаря пітерців. У другому таймі «Зеніт», граючи в меншості, намагався знайти щастя біля воріт суперника. Покликаний був підсилити гру в атаці і вийшов на заміну Андрій Аршавін.

 Якихось супермоментів «Зеніт» біля воріт « Аустрії» не створив, втім, як і австрійці біля воріт пітерського клубу. Матч завершився внічию 0:0. Такий результат дозволив «Зеніту» і «Аустрії» набрати свої перші очки в груповому раунді Ліги чемпіонів сезону-2013/2014.

Читайте також: