fbpx
Політика

Великобританія може покинути Європейську конвенцію з прав людини

Як повідомили напередодні британські ЗМІ, прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон заявив про можливість виходу країни з Європейської конвенції з прав людини для депортації небезпечних злочинців-іноземців.

"Як прем’єр-міністр я хочу знати, чи можу я зберегти нашу країну в безпеці. Наприклад, чи можемо ми вислати з країни людей, які не мають права перебувати тут, хто загрожує нашій країні. Я подумав, що нам слід мати можливість для цього", – заявив прем’єр, виступаючи на відкритті з’їзду Консервативної партії Великобританії в Манчестері.

Читайте також:  Поблизу Ужгорода відбулась зустріч Роберта Фіцо і Дениса Шмигаля: гучні заяви прем'єрів (ВІДЕО)

Прем’єр підкреслив, що остаточне рішення буде прийнято в найближчі рік-півтора і викладено в програмному документі партії. Кемерон заявив, що єдиною можливістю встановити більш жорсткі правила для депортації є обрання консервативного уряду в 2015 році.

"Але людям не слід сумніватися: якщо вони виберуть цілком консервативний уряд, очолюваний мною, у нас буде можливість набагато швидше видворити з країни людей, які загрожують нам і нашому способу життя", – додав прем’єр.

Читайте також:  Нардеп-хабарник втік з України через Закарпаття

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: