fbpx
Міжнародна економіка

У Москві після реконструкції відкрили Кримську набережну

У російській столиці після реконструкції відкрили Кримську набережну. У церемонії брав участь мер Москви Сергій Собянін, який повідомив, що її збираються поєднати з історичним центром міста, продовживши до території «Червоного Жовтня».

«Сьогодні ми відкриваємо досить знаковий об’єкт – Кримську набережну. Складно щось розповідати, багато тут бували і знають, що тут було до цього, і можна подивитися, що тут стало сьогодні», – заявив Собянін на урочистій церемонії відкриття.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Тепер набережна виглядає цілком упорядкованою, там створені всі умови для відпочинку, для їзди на велосипедах, для прогулянок городян і гостей столиці. Кримська набережна фактично є продовженням набережної парку Горького, яка тягнеться до Воробйових гір і загальна протяжність цієї пішохідної зони складає більше 12 кілометрів.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

Московський мер додав, що роботи з благоустрою набережних Москви будуть продовжені. «Далі ми перейдемо на «Червоний жовтень», з’єднаємо цю територію з історичною і діловою частиною міста. Сьогодні, незважаючи на прохолодну погоду, вітаю москвичів з тим, що вони отримали нову зону відпочинку», – зазначив Собянін.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: