fbpx
Політика

Путін не візьме участі у роботі з’їзду єдиноросів

Як повідомив на прес-конференції прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, Володимир Путін не буде присутній на з’їзді партії «Єдина Росія». Пєсков також повідомив, що глава держави звернеться з президентським посланням до Федеральних зборів до Нового року.

Тема послання поки невідома, але вже створена робоча група з підготовки послання, в яку залучені експерти. Попередній, 13-й з’їзд «Єдиної Росії» проходив навесні минулого року і на ньому Володимир Путін, до речі, який ніколи не був членом цієї партії, передав лідерство нинішньому прем’єру Дмитру Медведєву.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Сам же Путін ось вже два роки є лідером Об’єднаного народного фронту (ЗНФ), який нещодавно отримав статус громадської організації. До складу ОНФ також входить і «Єдина Росія», тобто, як відзначають політологи вона в будь-якому випадку продовжує залишатися частиною путінської більшості. Також наголошується, що партія «Єдина Росія» отримує шанс зайнятися внутрішнім оновленням і за його підсумками стане зрозуміло, кого Путін в 2016 році поведе на парламентські вибори.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: