fbpx
Шоу-бізнес

Брітні Спірс і Майлі Сайрус презентували новий сингл

  У мережі з’явився новий трек Майлі Сайрус, створений разом з легендарною Брітні Спірс. Сингл називається SMS (Bangerz).

Крім цього, з’явилася інформація про те, що вже 8 жовтня довгоочікуваний альбом 20-річної Майлі Сайрус під назвою «Bangerz» надійде в продаж.

Про те, що Майлі Сайрус і Брітні Спірс тісно спілкуються і співпрацюють, було вже відомо. Тепер же прийшов час оцінити плід творіння двох поп-виконавиць і чекати релізу нового альбому Майлі Сайрус.

Варто відзначити, що критики вже рознесли в пух і прах попередні композиції «Wrecking Ball» і «23» і вельми скептично ставляться до нового «дітища» Сайрус. Додамо, що публіка зацікавлена ​​не тільки спільною композицією Майлі Сайрус і Брітні Спірс, а й майбутнім кліпом до синглу, адже варто погодитися з тим, що в майбутньому відеоролику фантазія зірок може розігратися настільки, що й подумати страшно.

Нагадуємо, що Майлі Сайрус бачить у Брітні Спірс не тільки прекрасну виконавицю і колегу по цеху, а й наставницю. Майлі зізнавалася, що цінує думку своєї досвідченої колеги. Майлі часто звертається до Брітні за порадою, вважаючи, що тільки вона може зрозуміти молоду виконавицю.

Miley Cyrus – SMS (Bangerz) ft. Britney Spears (Аудіо):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: