fbpx
Політика

Андрій Гончарук зустрівся з представниками іноземних інвесторів

Радник Президента України – керівник Головного управління з питань міжнародних відносин, виконавчий секретар Ради Андрій Гончарук – зустрівся із співголовами тематичних робочих груп – представниками інвесторів, а також керівниками українських відділень іноземних компаній, які працюють в рамках згаданого консультативного органу при главі держави, передає УНН з посиланням на прес-службу Президента.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Були розглянуті можливі підходи влади та бізнесу до вирішення окремих актуальних проблем залучення інвестицій, а також пропозиції з приводу найбільш ефективного формату проведення наступного пленарного засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів. У цьому контексті А. Гончарук висловився за доречність обговорення в рамках Ради тематики залучення інвестицій у розвиток економіки та соціальної сфери України в умовах дії зони вільної торгівлі з Європейським Союзом, передбаченої Угодою про асоціацію між Україною та ЄС, підписання якої очікується в ході Вільнюського саміту "Східного партнерства" у листопаді, йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Джерело: УНН

Читайте також: