fbpx
Спорт

Федерер вибув з топ-5 АТР

Чеський тенісист Томаш Бердих зміг зміцнити свої позиції в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів, піднявшись з шостого рядка на п’ятий. Відповідно, швейцарець Роджер Федерер втратив місце в першій п’ятірці престижного списку і тепер знаходиться на шостій позиції.

Ще на початку поточного року Федерер знаходився на другій сходинці в списку АТР, але вже в серпні його позиції настільки ослабли, що він опустився на сьоме місце. Щоправда, вже на початку вересня Федерер повернувся у топ-5, а тепер знову опустився на рядок нижче.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Змістити Роджера Федерера з п’ятого місця Томашу Бердиху дозволила перемога в півфіналі турніру в Бангкоку. І навіть незважаючи на те, що у фінальному поєдинку чеський тенісист програв супернику з Канади Мілошу Раоничу, він набрав достатню кількість очок, щоб опинитися в першій п’ятірці рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Інших змін у топ-5 АТР не відбулося. Як і колись, на першому рядку знаходиться Новак Джокович (Сербія), за ним ідуть Рафаель Надаль (Іспанія), Енді Маррей (Великобританія) і Давид Феррер (Іспанія).

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: