fbpx
Політика

Власенку хочуть заборонити виїжджати за кордон через Тимошенко – Титаренко

 Адвокат Сергія Власенка Микола Титаренко вважає, що його підопічному намагаються заборонити виїжджати за межі країни, оскільки незабаром у Європейському суді з прав людини буде розглядатися скарга Юлії Тимошенко. Також Титаренко повідомив, що начальник виконавчої служби запевнив його, що жодних заборон на виїзд Власенка на даний момент немає, проте адвокат не впевнений, що до завтра ситуація не зміниться.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У той же час, сам Сергій Власенко не виключає, що цим процесом керують з центру, а саме з Банкової. Він допускає, що все це справа рук президента України Віктора Януковича, який відповідним чином намагається відволікти його від захисту Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, що раніше Микола Титаренко повідомив про те, що Власенку хочуть обмежити виїзд за кордон через те, що він не виплачує аліменти своїй колишній дружині Наталі Окунській. При цьому адвокат стверджує, що ніяких заборгованостей з боку захисника Тимошенко немає.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як відомо, Сергій Власенко є не тільки захисником Юлії Тимошенко, але також одним з комунікаторів екс-прем’єра з європейськими лідерами.

Читайте також: