fbpx
Шоу-бізнес

У Роберта Паттінсона нова дівчина?

  Популярному акторові Роберту Паттінсону знову приписують роман із знаменитістю. На цей раз, якщо вірити чуткам, на зміну Крістен Стюарт, з якою актор розлучився майже півроку тому, прийшла не менш зіркова дівчина – дочка акторів Шона Пенна і Робін Райт, 22-річна Ділан Пенн. Останнім часом молодих людей часто почали бачити разом.

Як кажуть друзі Роберта Паттінсона, Ділан Пенн нещодавно прилітала до нього в Лондон на зйомки. Крім цього, молоді закохані люди разом з друзями відвідують нічні клуби, проводячи один з одним так багато часу, скільки можуть собі дозволити.

Нагадуємо, що після розставання з партнеркою по кіносазі «Сутінки» Крістен Стюарт, яка зрадила Роберту, акторові взялися приписувати романи з багатьма зірковими красунями, серед яких: Кеті Перрі, Камерон Діас, внучка Елвіса Преслі Райлі Кіо. Щоправда всі ці чутки так чи інакше були спростовані. У випадку з Райлі Кіо, її прес-агент заявив, що у дівчини немає романтичних стосунків з Робертом Паттінсоном. Також Паттінсону приписували роман з Мішель Родрігес, але він не отримав підтвердження, однак і не був спростований.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: