fbpx
Спорт

Український єврейський комітет просить ФІФА скасувати своє рішення по Україні

 Український єврейський комітет звернувся до ФІФА з проханням дозволити уболівальникам збірної України відвідати матч відбірного циклу до чемпіонату світу 2014 року.

 Президент УЄК Олександр Фельдман вважає, що санкції, накладені ФІФА на керівництво українського футболу, вже надали потрібний ефект. В Україні почули і сприйняли позицію ФІФА щодо расистських проявів на трибунах.

 «За інформацією, яку я маю, у ФФУ, а також у керівництві українських клубів вже всі обізнані, що подібного роду інцидентів на трибунах бути не повинно. Я прошу вас пом’якшити позицію щодо збірної України і дати право провести матч між Україною та Польщею у присутності глядачів», – звернувся до ФІФА Олександр Фельдман.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що матч між Україною та Польщею у Харкові має відбутися при порожніх трибунах. Саме таке рішення ухвалили у ФІФА, порахувавши банери українських шанувальників на матчі проти Сан-Марино «неонацистськими». Відзначимо, що, крім даного покарання, стадіон «Арена Львів» не зможе прийняти матчі збірної України до 2018 року включно.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: lb.ua

Читайте також: